El director Guy Ritchie torna a presentar un nou film, ‘Rey Arturo: La leyenda de Excalibur’ després de films com ‘Snatch (porcs i diamants)’,  els dos films sobre Sherlock Holmes amb Robert Downey Jr i Jude Law i ‘RocknRolla’. Aquesta setmana també s’estrena el film d’animació ‘Emoji’, dedicat als més petits, que té com a principals protagonistes les emoticones.

King Arthur: Legend of the Sword (‘Rey Arturo: La leyenda de Excalibur’). Direcció: Guy Ritchie. Intèrprets: Àstrid Bergès-Frisbey, Annabelle Wallis, Georgina Campbell; Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana. Gènere: Acció. Esbós: Arturo és un jove intrèpid que dirigeix la seva colla pels carrerons de Londonium. Després de treure l’espasa d’Excalibur, es veurà obligat a prendre algunes decisions complicades. Al costat d’una misteriosa dona anomenada Guinevere, haurà d’aprendre a fer servir l’espasa, vèncer els seus dimonis i unir el poble per poder derrotar el tirà Vortigern, qui va robar la seva corona i va assassinar els seus pares abans de convertir-se en rei.

The Emoji Movie (‘Emoji: La pel·lícula’). Direcció: Anthony Leondis. Gènere: Animació. Esbós: Els protagonistes viuran a la misteriosa terra de Textopolis, on tots els emojis favorits de la gent cobren vida, mentre esperen que l’usuari del telèfon els seleccioni. Tots els personatges tenen una sola expressió facial excepte Gen, un emoji que va néixer sense filtre i que s’omple de múltiples expressions. Per aconseguir de ser normal, Gen emprèn una aventura juntament amb els seus amics Hi-5 i Jailbreak. Però una gran amenaça farà que el destí d’aquests personatges depengui dels tres amics, i hauran de salvar el seu món abans no sigui esborrat del tot. En català.

Snatched (‘Descontroladas’). Direcció: Jonathan Levine. Intèrprets: Amy Schumer, Goldie Hawn, Wanda Sykes; Christopher Meloni, Ike Barinholtz, Randall Park. Gènere: Comèdia. Esbós: Incitada pel seu xicot, Emily convenç la seva mare d’anar a fer un viatge per l’Equador. Però un cop allà, ambdues dones són segrestades, i començarà una aventura salvatge en què el vincle com a mare i filla s’enfortirà mentre intenten escapar.

Prijde letos Jezísek? (‘Milagro en Praga’). Direcció: Lenka Kny. Intèrprets: Aislinn Derbez, Dolores Heredia, Danica Jurčová; Josef Abrhám, Igor Chmela, Pablo Cruz. Gènere: Comèdia romàntica. Esbós: Per trencar la suposada maledicció que pateix la seva filla Penèlope, que no ha pogut quedar-se embarassada, Mercedes i la seva família viatjaran de Mèxic fins a la República Txeca per retornar al seu lloc d’origen l’autèntica estatueta del miraculós Nen Jesús de Praga. Tanmateix, aquest succés desencadenarà una sèrie d’incidents estranys, trobades romàntiques i petits miracles que tan sols poden passar a la màgica atmosfera nadalenca de la ‘ciutat daurada’.

L’ora legale (‘La hora del cambio’). Direcció: Salvatore Ficarra i Valentino Picone. Intèrprets: Eleonora De Luca, Alessia D’Anna, Ersilia Lombardo; Salvatore Ficarra, Valentino Piccone, Vincenzo Amato. Gènere: Comèdia. Esbós: Els veïns del petit poble sicilià de Pietrammare viuen acostumats al caos que comporta ’saltar-se la llei’, però n’estan farts. Les carreteres tenen esvorancs, el trànsit és insofrible, la brossa s’acumula en les voreres i no hi ha dia que un veí no trepitgi un excrement de gos. Tampoc no els falta un gran port… sense vaixells, i una fàbrica altament contaminant. Però sembla que ha arribat l’hora del canvi: a les eleccions, un nou batlle ha sortit victoriós i arriba amb la ferma intenció de complir tot el seu programa electoral.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]