La guerra del planeta de los simios és el tercer lliurament de la taquillera saga que va començar l’any 2011 amb El origen del planeta de los simios i una de les estrenes més esperades de la setmana. La cartellera també porta a la gran pantalla i en català el film d’animació Cars 3 i La seva millor història. Un minuto de gloria, el segon film del tàndem format per Kristina Grozeva i Petar Valchanov i la darrera producció d’Emir Kosturica, En la vía láctea, en el repartiment de la qual hi ha Monica Bellucci, completen les estrenes de la setmana.

>War for the Planet of the Apes (La guerra del planeta de los simios). Direcció: Matt Reeves. Intèrprets: Judy Greer, Sara Canning, Devyn Dalton; Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn. Gènere: Ciència ficció. Esbós: Cèsar i els seus micos comencen una lluita mortal contra un exèrcit d’humans liderat per un coronel sense escrúpols. Després de nombroses baixes, Cèsar lluita contra els seus instints més obscurs per tal de venjar la seva espècie. Quan Cèsar i el coronel es trobin començarà una guerra que posarà en joc el futur d’ambdues espècies i del planeta sencer.

>Cars 3. Direcció: Brian Fee. Gènere: Animació. Esbós: Davant d’una nova generació de cotxes ultraràpids, el Rayo McQueen sembla que hagi perdut embranzida. Tot i això, mitjançant l’ajuda d’una mecànica de carreres, McQueen podrà tornar a competir en les mateixes condicions que els altres bòlids al gran circuit de la Copa Piston. En català.

>La seva millor història (Their Finest). Direcció: Lone Scherfig. Intèrprets: Gemma Arterton, Rachael Stirling, Claudia Jessie; Sam Claflin, Jack Huston, Jeremy Irons. Gènere: Comèdia. Esbós: Gran Bretanya, 1940. Un equip cinematogràfic britànic rep l’encàrrec de fer un film patriòtic per donar ànims a les tropes britàniques, que estan abatudes a causa del bombardatge de Londres per part de l’aviació nazi. El problema apareixerà quan es desencadeni una autèntica guerra de sexes. En català.

>Slava, Glory (Un minuto de gloria). Direcció: Kristina Grozeva i Petar Valchanov. Intèrprets: Margita Gosheva, Ana Bratoeva, Nadejda Bratoeva; Stefan Denolyubov, Milko Lazarov, Kitodar Todorov. Gènere: Drama. Esbós: Tsanko Petrov, un treballador del ferrocarril, troba un milió de levs a una de les vies del tren. Tot i no haver cobrat les últimes nòmines, decideix lliurar el paquet a la policia. El ministre de transports, esquitxat per casos de corrupció, utilitza Tsanko per desviar l’atenció. Com a recompensa, el ministeri li lliura un rellotge nou i li agafa l’antic. Petrov intentarà recuperar el seu vell rellotge, que era un record de la família.

>On the Milky Road (En la Vía Láctea). Direcció: Emir Kusturica. Intèrprets: Monica Bellucci, Maria Darkina; Emir Kusturica, Sergej Trifunovic, Miki Manojlovic. Gènere: Drama. Esbós: És primavera en temps de guerra. Un home viu a la Sèrbia rural i únicament té la companyia d’un burro. Malgrat que el perill és evident, el protagonista viu tranquil a la seva manera. La seva vida fa un gir espectacular quan coneix una misteriosa dona italiana. Així començarà una història d’amor prohibit, apassionat i difícil.

>Mein Blind Date mit dem Leben (Cita a ciegas con la vida). Direcció: Marc Rothemund. Intèrprets: Anna Maria Mühe, Nilam Farooq, Sylvana Krappatsch; Kostja Ullmann, Jacob Matschenz, Ludger Pistor. Gènere: Comèdia. Esbós: Un jove estudiant treballa en un hotel de luxe de Munic però ningú no s’ha adonat que és cec. Quan conegui la Laura se n’enamorarà bojament, i això farà que perdi la rutina monòtona en què s’havia convertit la seva vida.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]