eleccions Andorra

Finalment els andorrans tindran set llistes per a triar en les eleccions del 7 d’abril, cosa que no havia passat mai. Un cop tancat el període de registre de candidatures, Progressistes SDP, Liberals d’Andorra, Units pel Progrés, Terceravia-UL-Independents, Partit Socialdemòcrata, Demòcrates per Andorra i Andorra Sobirana hauran de convèncer els 27.278 votants censats.

Progressistes SDP han estat els primers a presentar la llista, encapçalada per Josep Roig, Sandra Cano, Olga Reyes, Marian Sanchiz, Jordi Torres i Laia Moliné. Els Liberals han presentat una candidatura amb canvis respecte de la presentada al congrés. L’encapçalen Jordi Gallardo, Ferran Costa, Eva López, Laura Mas, Eva París i Domènec Bascompte i tindrà dures cares noves: Jèssica Gastó i Natàlia Caelles. La llista d’Units pel Progrés d’Andorra l’encapçala Alfons Clavera, que no ha tramès oficialment la candidatura, tot i que se sap que anirà acompanyat de Raquel Fernández, Manel Ugart, Loli Prieto i Lluís Ricard Llamazares. Joan Gabriel i Albert Pintat han estat els presentadors de la llista de la Terceravia UL-Independents. Josep Pintat i Joan Carles Camp aniran acompanyats de Ruth Vila, Joan Font, Maria José March i Alicia Nieto.

Els membres del Partit Socialista també han presentat llista, que encapçalen Pere López, Susanna Vela i Judith Salazar. Aniran acompanyats de l’ex-conseller general Jordi Font, Roger Padreny i Teresa Recasens. Just després ho ha fet Demòcrates d’Andorra, amb una llista encapçalada per Xavier Espot, Roser Suñé, Núria Rossell, Carles Enseñat, Ester Molné i Justo Ruiz. La darrera llista a presentar-se ha estat la d’Andorra Sobirana, encapçalada per Eusebi Nomen.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb