La moratòria de Barcelona que permetia a les bicicletes circular per les voreres acabarà l’1 de gener del 2019, moment a partir del qual hauran d’anar per la calçada o pel carril bici, tret que la vorera sigui de més de cinc metres d’ample i tres estiguin lliures.

Aquesta moratòria acabarà després que la ciutat ‘hagi consolidat una xarxa de carril bici de 200 quilòmetres’, ha destacat en conferència de premsa la tinent batlle d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz.

El govern d’Ada Colau va començar el mandat amb 116 quilòmetres de carril bici i amb la moratòria de la prohibició de les bicis de circular en voreres, que no es renovarà l’any 2019 després de l’ampliació d’aquesta xarxa fins a aconseguir els 200 quilòmetres.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb