Torre Mapfre

L’empresa francesa SFAM establirà la primera seu a l’estranger a Barcelona aquesta primavera i crearà 400 llocs de treball a l’estat espanyol, la majoria a la capital catalana.

La companyia asseguradora de telèfons mòbils i dispositius tecnològics francesa situarà el seu centre de treball a la torre Mafre de Barcelona, ha avançat via empresa.cat i fonts de l’empresa han confirmat a l’ACN.

L’anunci arriba l’endemà de la clausura del Mobile World Congress (MWC), que ha comptat amb la presència del conseller delegat de la companyia, Sadri Fegaier. Amb 20 anys d’història, l’empresa ofereix serveis a l’estat francès, Bèlgica, Suïssa i l’estat espanyol, té sis milions de clients a tot el món i és la segona accionista del grup Fnac.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb