L’Angle de Jordi Cruz i El Poblet de Quique Dacosta aconsegueixen la segona estrella Michelin

  • A Catalunya, mantenen la màxima distinció El Celler de Can Roca, el Lasarte i l’ÀBaC, i al País Valencià, Quique Dacosta Restaurante

VilaWeb
Jordi Cruz, en el moment de rebre la segona estrella
Redacció
20.11.2019 - 22:37
Actualització: 20.11.2019 - 22:38

El restaurant barceloní Angle de Jordi Cruz i El Poblet de València, propietat de Quique Dacosta, han guanyat una segona estrella Michelin. Així s’ha donat a conèixer en la Gala de les Estrelles Michelin, que s’ha celebrat avui a Sevilla on no hi ha hagut cap restaurant català que s’hagi incorporat a la lliga de les tres estrelles. A Catalunya, mantenen la màxima distinció El Celler de Can Roca, el Lasarte i l’ÀBaC, i al País Valencià, Quique Dacosta Restaurante.

Continuant amb la gala d’enguany, tres establiments del Principat han aconseguit una distinció: el restaurant Aürt de Barcelona del cuiner Artur Martínez; Cinc Sentits, també de Barcelona, del xef Jordi Artal, que recupera l’estrella que va perdre en la passada edició per tancament i trasllat, i Deliranto de Salou del xef Josep Moreno. Han perdut l’estrella que tenien La Barra de Carles Abellán de Barcelona, Els Brancs de Roses i Terra de S’agaró. També l’ha perdut el restaurant Gaig, de Barcelona, per tancament i trasllat.

Al País Valencià els restaurants La Salita, de Begoña Rodrigo (València) i el restaurant Tula, a Xàbia, s’han estrenat en aquesta prestigiosa llista. Sobre el primer, els responsables de la guia han reconegut l’equilibri, sense perdre la passió, de la proposta gastronòmica de caràcter creatiu. El segon ha estat definit com un local senzill davant de la platja de l’Arenal, però amb una cuidada proposta de plats tradicionals magníficament actualitzats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any