La recaptació dels tributs gestionats per l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) durant el primer semestre d’aquest 2017 va ser un 13,7% superior a la del mateix període de l’any passat, amb un augment en termes homogenis de 165 milions d’euros i un rendiment total de 1.368,9 milions d’euros. Així es desprèn del darrer Informe Trimestral dels Tributs de la Generalitat, que ha fet públic aquest dijous el Departament de la Vice-presidència i d’Economia i Hisenda i que recull el comportament dels ingressos tributaris de gener a juny del 2017.

Als 1.368,9 milions d’euros inclosos en l’informe cal afegir 113 milions liquidats al mes de juny però que per qüestions de termini no s’han pogut atribuir als tributs corresponents, segons ha apuntat el Departament. Si es té en compte aquesta quantitat, l’increment del contret en el primer semestre del 2017 passa del 13,7% al 16,7%.

Aquesta quantitat suposa el 14,1% dels ingressos tributaris de la Generalitat comptabilitzats en aquest període.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]