En el partit contra el València al Camp Nou, la grada d’animació del Barça ha exhibit una pancarta en record de Guillem Agulló: ’25 anys sempre amb tu’, hi deia. I és que dimecres es van complir 25 anys d’ençà que el jove de Burjassot (Horta) va ser assassinat per un grup feixista a Montanejos (Alt Millars).

Precisament avui la seva ciutat li retrà un homenatge. L’esquerra independentista hi ha convocat una manifestació a les 19.30 a la plaça Emilio Castejar. Paral·lelament, a les 18.30 també hi ha un acte de record a l’espai Coffice a Sant Cebrià de Vallalta (Maresme). També és el cas de Molins de Rei (Baix Llobregat), Manlleu (Osona), Arbúcies (Selva), Manresa (Bages), Igualada (Anoia), Lleida i Vic (Osona).

Endemés, al Palau de la Música de València, diumenge serà homenatjat pel grup Ovidi4 i la seva pròpia família.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb