La trama de les titulacions universitàries continua i s’embolica encara més per al nou president del PP, Pablo Casado. Avui, Eldiario.es publica que en l’expedient de la llicenciatura de dret de Casado, que va estudiar al centre Cardenal Cisneros, hi ha un canvi de notes en l’última convocatòria d’exàmens: el juny del 2007, l’assignatura de dret natural hi constava suspesa. A la convocatòria del setembre, hi constava un ‘no presentat’. Però més tard algú va canviar l’acta per un ‘aprovat’, amb una signatura que, segons la inspecció de la Universitat Complutense de Madrid, ‘sembla no ser la mateixa’ que la de la professora que ensenyava l’assignatura.

Precisament, aquesta professora va denunciar que havia rebut ‘indicacions’ per a aprovar a Pablo Casado, per bé que és l’única del claustre de professors del Cardenal Cisneros que l’havia suspès. La diferència de notes, explica ara aquesta docent –segons que publica Eldiario.es–, és a causa d’un error de transcripció. Durant la inspecció, la Universitat Complutense va considerar estrany aquest canvi de notes.

El màster ‘fantasma’ a la Universitat Rey Juan Carlos
Aquests dubtes s’afegeixen a la trama del màster de Casado. La setmana passada la sala penal del Tribunal Suprem espanyol va sol·licitar a la fiscalia que indiqués si havia d’investigar el president del PP, Pablo Casado, arran del seu màster ‘fantasma’ de la Universitat Rey Juan Carlos I, la mateixa institució que va falsejar els títols de l’ex-presidenta madrilenya Cristina Cifuentes i l’ex-ministra Carmen Montón.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb