La tinent de batlle de Barcelona Janet Sanz ha explicat avui que han proposat als veïns afectats per la superilla del Poblenou possibilitar que els girs en alguns encreuaments puguin ser de doble sentit; permetre que els autobusos circulin pel carrer Roc Boronat en sentit mar, i eliminar el trànsit a Sancho de Ávila entre els carrers Llacuna i Roc Boronat.

Preguntada pels periodistes, ha detallat que pel carril de Roc Boronat hi podran circular veïns, però que no està pensat ‘per a la circulació en general’. També ha volgut recordar que la superilla es va implementar com un projecte pilot que podia ajustar-se tenit en compte les consideracions ciutadanes.

Sanz ha destacat que proposen aquestes mesures per a ‘flexibilitzar els moviments a la superilla i mantenir la configuració viària pacificada que possibilita omplir de vida els carrers’, i ha insistit a defensar que aquest model és molt positiu per a la ciutat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]