La Professó del Braç de Santa Tecla a la Catedral de Tarragona d’ahir al vespre fou carregada de solemnitat amb l’entrada de la relíquia mentre s’enlairaven els pilars de les colles castelleres i els elements del seguici popular l’acompanyament amb una ballada conjunta.

Tot i això, amb l’arribada de les autoritats, encapçalada pel batlle de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, va repetir-se l’escridassada i la xiulada a la comitiva. Així, el públic va cridar consignes a favor de la llibertat dels presos polítics i també va demanar la dimissió del batlle.

Durant tota la jornada festiva, com en l’Anada a l’Ofici o la diada castellera, l’equip de govern ha estat sotmès a escridassades i xiulades per part dels assistents als actes festius arran de la crida del CDR de Tarragona.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb