Oriol Pujol

La Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima ha ratificat el tercer grau que la Junta de Tractament de Brians 2 va proposar unànimement per a Oriol Pujol, condemnat pel cas de les ITV.

El tercer grau serà efectiu a partir de la propera reunió de la Junta de Tractament de la presó, que se celebra ordinàriament cada dijous. Pujol serà traslladat a un centre de règim obert, on haurà d’anar a dormir cada dia excepte els caps de setmana. Hi haurà d’estar vuit hores al dia.

Els interns amb arrelament a Barcelona que accedeixen al tercer grau tenen com a destinació el mòdul de règim obert de Brians 1 o els centres oberts de Trinitat o Wad Ras. Pujol va ingressar voluntàriament a Brians 2 el 17 de gener.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.