L’ús polític fraudulent de cinquanta milions de perfils a favor de Donald Trump empeny Facebook a un pas del penya-segat. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’escriptor Erri de Luca, que ha parlat amb Pere Cardús.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Gemma Pasqual i L’última de Pere Martí. També la crònica de Pere Cardús de la presentació de proposta de llista unitària independentista per a les municipals a Barcelona que ha fet Jordi Graupera i la crònica literària de Montserrat Serra de la presentació del primer volum de tots els contes de Caterina Albert/Víctor Català que edita Club Editor.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]