El consell de ministres espanyol ha pres un acord que suposa el pagament de la despesa en hotels dels policies desplaçats a Catalunya per a l’1-O. En l’acord, el consell de ministres afirma que van ser agents desplaçats en comissió de serveis per la situació derivada de la ‘convocatòria d’una consulta’ i evita referir-s’hi com a ‘referèndum il·legal’, una terminologia habitual amb el govern del PP. L’acord detalla que la contractació de serveis hotelers (allotjament i dietes) ascendeix a 1.400.000 euros. L’ex-ministre de l’Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, va fixar en un total de 87 milions el cost del desplegament policial de l’1-O.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb