La Junta Electoral de Barcelona ha acordat desestimar l’escrit de denúncia remès per la Secretaria General de CC.OO. a RTVE, en el qual se sol·licitava actuar per ‘la vulneració a Televisió Espanyola (TVE) dels principis de pluralisme, proporcionalitat, igualtat i neutralitat informativa’ del programa ‘Informe Semanal’ davant les eleccions del 21-D a Catalunya.

Segons l’acord, la Junta Electoral de Barcelona ha desestimat el recurs ‘d’acord amb l’establert al punt 4 de l’apartat sisè de la Instrucció 4/2011 de 24 de març, de la Junta Electoral espanyola, que estableix que els recursos contra les actuacions i programes emesos durant el període electoral pels mitjans de titularitat pública han d’interposar-se dins del termini de quaranta-vuit hores des de la seva emissió, a la seu de la Junta Electoral competent’.

Així mateix, a la sessió d’aquest dijous 7 de desembre, la Junta Electoral de Barcelona desestima el recurs presentat per la Secretaria General de CC.OO. a RTVE, ‘en mancar el recurrent de legitimitat per a la seva presentació, en els termes previstos en el punt 2 de l’apartat sisè de la Instrucció 4/2011 de 24 de març’.

A la sol·licitud presentada per CC.OO. davant la Junta Electoral de Barcelona es detallen els fets denunciats, que es refereixen als reportatges emesos des del passat 28 d’octubre, quan es van convocar les eleccions al Parlament de Catalunya.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]