La Junta Electoral de Barcelona ha acordat desestimar l’escrit de denúncia remès per la Secretaria General de CC.OO. a RTVE, en el qual se sol·licitava actuar per ‘la vulneració a Televisió Espanyola (TVE) dels principis de pluralisme, proporcionalitat, igualtat i neutralitat informativa’ del programa ‘Informe Semanal’ davant les eleccions del 21-D a Catalunya.

Segons l’acord, la Junta Electoral de Barcelona ha desestimat el recurs ‘d’acord amb l’establert al punt 4 de l’apartat sisè de la Instrucció 4/2011 de 24 de març, de la Junta Electoral espanyola, que estableix que els recursos contra les actuacions i programes emesos durant el període electoral pels mitjans de titularitat pública han d’interposar-se dins del termini de quaranta-vuit hores des de la seva emissió, a la seu de la Junta Electoral competent’.

Així mateix, a la sessió d’aquest dijous 7 de desembre, la Junta Electoral de Barcelona desestima el recurs presentat per la Secretaria General de CC.OO. a RTVE, ‘en mancar el recurrent de legitimitat per a la seva presentació, en els termes previstos en el punt 2 de l’apartat sisè de la Instrucció 4/2011 de 24 de març’.

A la sol·licitud presentada per CC.OO. davant la Junta Electoral de Barcelona es detallen els fets denunciats, que es refereixen als reportatges emesos des del passat 28 d’octubre, quan es van convocar les eleccions al Parlament de Catalunya.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb