Aquest cap de setmana es fa la sisena Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya Orígens a Olot. És un esdeveniment gastronòmic que reuneix productors provinents d’arreu de Catalunya amb la voluntat de presentar al públic productes artesanals de proximitat i de qualitat. Dins el recinte firal, els visitants podran degustar diferents aliments, participar en classes de cuina i comprar productes directament als productors. La fira agruparà, a més, alguns cuiners reconeguts que exemplificaran les qualitats dels productes en els tallers de l’Aula de cuina. Enguany, els cuiners més destacats són Carme Ruscalleda i Sergi Roca, xef del restaurant Aradi de Platja d’Aro.

Les principals novetats de la fira d’enguany són els productes ecològics i el primer concurs de coques de forner de Catalunya. A més, el municipi basc d’Idiazábal, famós pel seu formatge, en serà el territori convidat. Podeu consultar tota la programació ací.

 

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb