21.280 persones han abandonat durant el març les llistes dels serveis d’ocupació al conjunt del país, segons dades del ministeri espanyol d’Ocupació i Seguretat Social. El descens l’encapçalen les Illes amb un 9,51% menys de desocupats. En total, 5650 treballadors ja no consten com a sense feina. Els desocupats són ara 53.731.

El País Valencià registra el descens més gran de desocupats en xifres totals: 8.910. La baixada suposa un 2,27% menys que al febrer. Els desocupats són ara 383.884. El Principat també aconsegueix retallar la desocupació, però en xifres menors. En total, 6.720 treballadors ja no consten a les llistes dels serveis d’ocupació. El descens és de l’1,61% i ara hi ha 411.461 desocupats.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb