L’estat espanyol intenta tapar la seva mala gestió del conflicte català culpant a Rússia d’ajudar a Catalunya, malgrat que, en realitat, Putin dóna suport a Rajoy. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’economista i ex-diputat de Junts pel Sí Germà Bel, que ha parlat amb Pere Cardús.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Joan-Lluís Lluís i Pau Vidal i el text literari ‘Closcadelletra’ de Biel Mesquida, que avui ha arribat al número cent. També un reportatge de Roger Cassany sobre les dotze hores de glosa a Artà.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]