Ingredients:

-Mig quilo de carabassa neta
-1 porro
-1 Pastanaga
-1 patata
-2 formatgets
-Crostons de pa fregit
-Salsa al pesto

Elaboració:

Per fer la crema:

En una cassola amb una mica d’oli se sofregeixen totes les verdures. Hi afegim brou de verdures i ho deixem coure fins que estiguin cuites, al punt. Retirem la cassola del foc, hi afegim els formatgets i ho passem tot per la trituradora.

Ho servim en un bol amb la salsa al pesto i els crostonets de pa per sobre.

Per fer la salsa al pesto:

-20 fulles d’alfàbrega.
-1 all
-sal
-oli d’oliva
-un grapat de pinyons
-formatge parmesà

Triturem tots els ingredients i servim.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.