La cuina de la Neus: Crema de carabassa al pesto

  • La cuinera Neus Cuscó ens proposa una recepta de temporada gustosa i amb una salsa que fa el plat diferent

VilaWeb
Montserrat Serra
14.11.2015 - 02:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:

-Mig quilo de carabassa neta
-1 porro
-1 Pastanaga
-1 patata
-2 formatgets
-Crostons de pa fregit
-Salsa al pesto

Elaboració:

Per fer la crema:

En una cassola amb una mica d’oli se sofregeixen totes les verdures. Hi afegim brou de verdures i ho deixem coure fins que estiguin cuites, al punt. Retirem la cassola del foc, hi afegim els formatgets i ho passem tot per la trituradora.

Ho servim en un bol amb la salsa al pesto i els crostonets de pa per sobre.

Per fer la salsa al pesto:

-20 fulles d’alfàbrega.
-1 all
-sal
-oli d’oliva
-un grapat de pinyons
-formatge parmesà

Triturem tots els ingredients i servim.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes