La cuina de la Neus: Crema de carabassa al pesto

  • La cuinera Neus Cuscó ens proposa una recepta de temporada gustosa i amb una salsa que fa el plat diferent

VilaWeb

Text

Montserrat Serra

14.11.2015 - 02:00

Ingredients:

-Mig quilo de carabassa neta
-1 porro
-1 Pastanaga
-1 patata
-2 formatgets
-Crostons de pa fregit
-Salsa al pesto

Elaboració:

Per fer la crema:

En una cassola amb una mica d’oli se sofregeixen totes les verdures. Hi afegim brou de verdures i ho deixem coure fins que estiguin cuites, al punt. Retirem la cassola del foc, hi afegim els formatgets i ho passem tot per la trituradora.

Ho servim en un bol amb la salsa al pesto i els crostonets de pa per sobre.

Per fer la salsa al pesto:

-20 fulles d’alfàbrega.
-1 all
-sal
-oli d’oliva
-un grapat de pinyons
-formatge parmesà

Triturem tots els ingredients i servim.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem