La cuina de la carxofa protagonitza el mes de març a Cambrils

  • Més de 30 restaurants de la localitat ofereixen menús degustació on la varietat local de carxofa n’és l’estrella

VilaWeb
Redacció
06.03.2016 - 02:00

Una de les verdures protagonistes de la cuina hivernal és la carxofa. I això ho saben molt bé a Cambrils, on ja fa anys que cada mes de març dediquen unes jornades gastronòmiques a aquest producte. Però les carxofes que es poden menjar durant l’’Encarxofa’t’ no pertanyen pas a una varietat qualsevol sinó que són de la blanca Tudela, un producte propi de l’horta de Cambrils que destaca pel gust, la gran qualitat i per la seva tendresa.

En total 36 restaurants de Cambrils participen en les jornades gastronòmiques oferint menús degustació on la carxofa és la protagonista de la majoria de plats. De fet la carxofa és un producte molt versàtil que es pot menjar de moltes maneres: fregida, saltada, al forn, en textures… Però alguns dels restaurants que participen a l’’Encarxofa’t’ van més enllà i presenten propostes més atrevides com ara acompanyant plats de peix o en forma de ‘carpaccio’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any