La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha fet públic aquest divendres a un comunicat en què lamenta la ‘deslleialtat manifesta’ i la ‘poca predisposició al diàleg real i constructiu’ dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa per a arribar a un acord sobre els drets televisius.

Al seu entendre, l’ens ha buscat sempre el consens, intentant ‘convèncer enlloc d’imposar’ i constata ‘diferències de criteri en la gestió i en la línia d’actuació’ més enllà del tema de la gestió dels drets d’imatge i de propietat intel·lectual que ‘s’arrosseguen de fa temps’.

L’entitat agraeix a la Colla Jove Xiquets de Tarragona i al fins ara president, Jordi Grau, la feina feta el darrer any i mig al capdavant de l’entitat. La CCCC considera que el món casteller necessita un ‘debat a fons’ sobre la seva organització col·lectiva i anuncia que estudiarà la possibilitat d’obrir un procés d’elecció d’una nova junta sense esperar a esgotar l’actual mandat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]