Google Maps prova en la versió beta una nova característica que mostra als conductors la disponibilitat d’aparcament en el destí al qual es dirigeixen, especialment en llocs com aeroports o centres comercials.

La disponibilitat d’aparcament apareix en la versió 9.44 de la beta de Google Maps, en seleccionar un destí i segons tres nivells: fàcil, mitjà o limitat. Els tres es distingiran amb la icona d’una P en un cercle que serà blau, excepte en el cas d’aparcament limitat, quan apareixerà en vermell.

Aquesta informació es refereix especialment a aparcaments públics, en llocs com aeroports, centres comercials o altres punts destacats, com expliquen a ‘Android Police’. En aquest mitjà també comenten que la funció no està disponible en totes les regions.

D’altra banda, la versió 9.44 porta també les fotos d’ambient, que es mostren en la recerca d’un determinat local, per aportar més informació sobre com és l’interior.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]