Josep Roca, millor sommelier: “És un premi a tots els qui hi ha darrere el vi”

  • Està satisfet que l'organització hagi reconegut per primera vegada la figura del sommelier

VilaWeb
Redacció
19.07.2022 - 17:06
Actualització: 19.07.2022 - 23:22

Josep Roca, nomenat fa poc millor sommelier del món la primera vegada que la llista The World’s 50 Best Restaurants inclou aquesta categoria, ha dit en arribar a Barcelona: “És un premi a totes les persones que hi ha darrere del vi.”

En declaracions a la premsa, tot just arribar a l’aeroport de Barcelona procedent de Londres i acompanyat pels seus germans Joan i Jordi, Josep Roca ha apuntat que és un premi important per al vi, perquè és un premi dedicat tant als qui el serveixen com als qui l’elaboren.

S’ha mostrat satisfet que l’organització hagi reconegut per primera vegada la figura del sommelier, i “més a l’epicentre de la gastronomia, que és Londres”. Roca també s’ha mostrat content de veure el restaurant Disfrutar a la tercera posició de The World’s 50 Best Restaurants.

Acostumats als reconeixements internacionals, Josep Roca ha confessat que “el premi atorga una sensació de confortabilitat, que s’ha d’eliminar aviat per anar assumint nous reptes”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any