El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, ha revalidat el títol de millor xef del món que atorga ‘The Best Chef Awards’, una entitat que agrupa 350 cuiners de prestigi de tot el món. El rànquing, que s’ha conegut en una gala celebrada a Milà, ha situat en el segon lloc d’aquesta llista el danès René Redzepi, que actualment està treballant en el nou projecte Noma 2.0, mentre que el cuiner madrileny David Muñoz ha quedat en tercer lloc per la seva feina al capdavant del restaurant Diverxo. La quarta posició és per al suec Bjorn Frantzen (Frantzen) i la cinquena per a l’holandès Jonnie Boer (De Librije). Albert Adrià (Tiquets) apareix en el catorzè lloc de la llista.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb