El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, ha revalidat el títol de millor xef del món que atorga ‘The Best Chef Awards’, una entitat que agrupa 350 cuiners de prestigi de tot el món. El rànquing, que s’ha conegut en una gala celebrada a Milà, ha situat en el segon lloc d’aquesta llista el danès René Redzepi, que actualment està treballant en el nou projecte Noma 2.0, mentre que el cuiner madrileny David Muñoz ha quedat en tercer lloc per la seva feina al capdavant del restaurant Diverxo. La quarta posició és per al suec Bjorn Frantzen (Frantzen) i la cinquena per a l’holandès Jonnie Boer (De Librije). Albert Adrià (Tiquets) apareix en el catorzè lloc de la llista.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.