El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya havia programat per demà una conferència a càrrec de Vicent Partal. Avui s’ha sabut que aquest acte ha estat prohibit. Tanmateix, els organitzadors, entre els quals hi ha treballadors de la conselleria, han decidit de mantenir l’acte i el faran al carrer, a la cantonada del passeig de Sant Joan amb el carrer de la Diputació. Es titularà ‘Els efectes del 155 en els servidors públics i en les institucions catalanes’.

Vicent Partal, recentment, ha fet conferències en més departaments de la Generalitat, com el de Salut i Treball, sense que això hagi implicat cap problema. L’acte és organitzat pels sindicats Intersindical-CSC i IAC-CATAC, conjuntament amb l’Assemblea de Treballadors per a la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) del Departament d’Interior.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.