Dissabte vinent a les dotze del migdia hi haurà dues manifestacions de signe oposat al centre de Barcelona. El sindicat policíac Jusapol ha convocat al davant de la prefectura de policia de Via Laietana, i anirà fins a l’Arc de Triomf. L’objectiu de la marxa és homenatjar els policies que van actuar contra el referèndum del Primer d’Octubre. En concret, el sindicat vol ‘acabar com es mereix’ la reivindicació del passat 29 de setembre on hi va haver disturbis i que va acabar amb càrregues dels Mossos i sis detinguts.

Per altra banda hi ha una manifestació de signe contrari notificada per la CUP, segons el Departament d’Interior, tot i que la formació ho nega, que s’iniciarà finalment a la plaça Universitat. Alguns CDR a les xarxes socials han manifestat la seva voluntat de participar a la marxa de signe contrari.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb