Quatre militars iemenites i sis presumptes membres d’Al-Qaeda han mort com a conseqüència d’un assalt contra una base militar en el sud del Iemen, segons ha informat un portaveu dels serveis de seguretat locals. L’incident ha tingut lloc en la localitat de Juhayn, a la província d’Abyan, quan un grup armat ha intentat irrompre en les instal·lacions després de la immolació d’un terrorista suïcida. ‘Ha estat un atac terrorista i ha estat desarticulat’, ha explicat la font.

En total, quatre militars i sis presumptes membres de l’organització islàmica van perdre la vida, mentre que deu soldats han resultat ferits. Al-Qaeda ha aprofitat la guerra civil en què viu immers el Iemen des de fa més de dos anys per tractar de guanyar terreny i influència, sovint amb atacs contra les forces de seguretat i altres objectius vinculats al Govern d’Abd Rabbuh Mansur Hadi. L’Exèrcit iemenita prepara un desplegament a Abyan per tractar d’expulsar els milicians d’aquesta regió.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]