La batllessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha acusat el president Carles Puigdemont d’haver governat amb ‘tics de tirania’. En l’acte de campanya del PSC a Badalona, Parlon ha assegurat que els batlles socialistes havien estat víctimes d’un ‘setge polític’ del govern de Junts pel Sí, que ha dit que eren ‘pinxos de barri’.

El candidat socialista, Miquel Iceta, ha dit que el PSC representa un ‘espai central de consens’ i ha criticat allò que considera ‘extremisme’ tant de l’independentisme com del PP i Ciutadans. Ha afirmat que té una idea molt clara de la nació catalana i de la ‘nació de nacions’ per a l’estat espanyol.

Així mateix, ha dit que el PSC no cercarà ‘conflictes artificials’ entre catalans: ‘O s’arregla entre tots amb un pacte o això no s’arregla.’ Ha proposat un pla contra la pobresa, un d’impuls a l’economia i un altre d’igualtat sexual. També ha dit que es podia recuperar la llista de demandes de Puigdemont: ‘Mirem-les una per una i resolguem-ne 25 o 30 en un any perquè en cinc anys no se n’ha resolt ni una.’

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.