Concert en solidaritat a Adrià Carrasco, el 10 de juny

El 10 d’abril al matí, la Guàrdia Civil va detenir l’activista Tamara Carrasco i va provar de detenir també Adrià Carrasco, a Esplugues de Llobregat. Tanmateix, abans que el poguessin detenir, el noi va fugir i es va amagar, i encara avui no se sap on s’ha exiliat. Avui, que fa cent dies que va fugir, Carrasco ha enviat un missatge des del Twitter oficial del CDR i ha demanat a la gent que assisteixi a la manifestació d’avui a la tarda als Jardinets de Gràcia.

Diu que l’acusen de terrorisme, sedició i rebel·lió i des d’aleshores ha hagut de deixar la feina i el barri: ‘Volem que s’aturi la criminalització que patim per part de l’estat i els mitjans de comunicació. Sabem que la repressió, a través de la por i la intimidació, té com a objectiu final la paralització d’aquells que qüestionem el règim i actuem en conseqüència’, ha dit en un dels piulets.

I demana que la gent s’organitzi, que desobeeixi i planti cara: ‘Quan perdem la por, nosaltres haurem guanyat.’

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.