Handbol.- El FC Barcelona Lassa, campió del Mundial de Clubs després de guanyar (29-25) al Fuchse Berlin a Qatar

• El FC Barcelona Lassa d'handbol s'ha proclamat aquest dilluns campió de la Super Globe, el Mundial de Clubs, de la Federació Internacional(IHF), després de vèncer per 25-29 al Füchse Berlin alemany, campió de les dues últimes edicions, al Duhail Handball Sports Hall de Doha (Qatar).

28.08.2017 - 21:41

MADRID, 28 (EUROPA PRESS)

El FC Barcelona Lassa d’handbol s’ha proclamat aquest dilluns campió de la Super Globe, el Mundial de Clubs, de la Federació Internacional(IHF), després de vèncer per 25-29 al Füchse Berlin alemany, campió de les dues últimes edicions, al Duhail Handball Sports Hall de Doha (Qatar).

El conjunt blaugrana, liderat per Gonzalo Pérez de Vargas, ha ofert una gran defensa que ha concedit un gol en els primers deu minuts i els gols (9) de Valero Rivera en atac només han fet perillar el triomf a l’inici de la segona meitat.

L’encert del porter Heinevetter en aquest tram inicial de la segona part ha permès remuntar (18-17) al conjunt entrenat per Velimir Petkovic, però un parcial de 0-5 ha retornat el control del marcador al conjunt català, que, amb avantatges de tres gols, ja no ha cedit fins al final.

Amb aquest triomf, el Barça Lassa es refà de l’eliminació contra l’equip alemany en l’edició de 2015 i suma la seva tercera Super Globe en el seu palmarès.