Demà a Sant Quirze del Vallès es farà la setena Mostra Nacional de Cançó Improvisada, el festival de la glosa de referència. Però abans de l’esdeveniment principal l’associació Cor de Carxofa, que es dedica a promoure i difondre aquest gènere, ha preparat un seguit d’activitats per gaudir de la música.

Avui a les 22.30 els assistents podran anar fent boca amb el concert del duet menorquí Ca la Joia, que actuarà a l’Estraperlo. Demà a les 13.00 les Betzuca s’encarregaran d’acompanyar un vermut amb música. Després, a les 14.30, hi haurà un dinar, seguit d’una sobretaula glosada. A les 18.00 la Patronal acollirà una mostra infantil de glosa amb alumnes de l’institut Salas i Xandri.

El moment més esperat arribarà a les 19.00, amb l’acte central del festival, la Mostra Nacional de Cançó Improvisada, que comptarà amb la participació de sis glosadores que reivindicaran el paper de la dona en aquest gènere. Seran Maribel Servera, Mireia Mena, Berta Llos, Laia Pedrol, Annabel Villalonga i Fardatxa.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu  a la nostra guia de cap de setmana

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]