Cada any, i ja en fa deu, els carrers i places de Barberà de la Conca s’omplen d’art i vi en perfecta simbiosi a la Festa del Trepat. La celebració, que reivindica els vins fets amb aquesta varietat de raïm típica de la zona, programa activitats per a tots els gustos al voltant del vi i de l’art. Enguany, gira entorn de les persones que l’han feta possible.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

L’acte més important és la mostra Vi+Art, en què enguany participaran divuit artistes i divuit cellers. Vi+Art és el maridatge entre art i vi: els portals més emblemàtics de la ciutat seran oberts al públic i acolliran un vi i un artista. La ruta de Vi+Art es podrà fer tant dissabte (12.00-14.00 i 18.00-23.00) com diumenge (11.00-15.00).

Podeu consultar tota la programació de la Festa del Trepat

A banda de la mostra Vi+Art, hi ha moltes altres activitats programades, com ara presentacions de vins i maneres de vinificar el trepat als cellers de la ciutat, visita a les vinyes de trepat, un recital de poesia dedicat a Gabriel Ferrater i la trobada de col·leccionistes de xapes de cava. A més, dissabte al vespre, la vetllada s’amenitzarà amb els concerts de The Swing Cats del Taller de Músics i el grup de versions local Moska Gat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.