El millor cuiner del món Ferran Adrià i el dissenyador industrial Luki Huber han protagonitzat la segona sessió del cicle Diàlegs entre gastronomia i disseny que acull el Museu del Disseny de Barcelona. A més a més, Ferran Adrià ha aprofitat aquesta conferència per presentar per primera vegada elBulli. Análisis evolutivo 2005-2011, la Bíblia de la creativitat del Bulli.

Com s’estableix la dinàmica entre la creació del contingut alimentari i el seu contenidor? En quina mesura la nova alta gastronomia s’ha recolzat en el disseny com a eina creativa? Quines similituds i diferències existeixen entre cuinar i dissenyar? Qui millor que Ferran Adrià i Luki Huber que han treballat colze a colze, cuiner i dissenyador, per respondre aquestes preguntes?

Podeu llegir l’article sencer a Núvol, el digital de cultura

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.