El millor cuiner del món Ferran Adrià i el dissenyador industrial Luki Huber han protagonitzat la segona sessió del cicle Diàlegs entre gastronomia i disseny que acull el Museu del Disseny de Barcelona. A més a més, Ferran Adrià ha aprofitat aquesta conferència per presentar per primera vegada elBulli. Análisis evolutivo 2005-2011, la Bíblia de la creativitat del Bulli.

Com s’estableix la dinàmica entre la creació del contingut alimentari i el seu contenidor? En quina mesura la nova alta gastronomia s’ha recolzat en el disseny com a eina creativa? Quines similituds i diferències existeixen entre cuinar i dissenyar? Qui millor que Ferran Adrià i Luki Huber que han treballat colze a colze, cuiner i dissenyador, per respondre aquestes preguntes?

Podeu llegir l’article sencer a Núvol, el digital de cultura

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.