Ferran Adrià: “Vam crear un llenguatge que ni nosaltres mateixos enteníem”

VilaWeb
Redacció
04.05.2017 - 02:00

El millor cuiner del món Ferran Adrià i el dissenyador industrial Luki Huber han protagonitzat la segona sessió del cicle Diàlegs entre gastronomia i disseny que acull el Museu del Disseny de Barcelona. A més a més, Ferran Adrià ha aprofitat aquesta conferència per presentar per primera vegada elBulli. Análisis evolutivo 2005-2011, la Bíblia de la creativitat del Bulli.

Com s’estableix la dinàmica entre la creació del contingut alimentari i el seu contenidor? En quina mesura la nova alta gastronomia s’ha recolzat en el disseny com a eina creativa? Quines similituds i diferències existeixen entre cuinar i dissenyar? Qui millor que Ferran Adrià i Luki Huber que han treballat colze a colze, cuiner i dissenyador, per respondre aquestes preguntes?

Podeu llegir l’article sencer a Núvol, el digital de cultura

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any