El millor cuiner del món Ferran Adrià i el dissenyador industrial Luki Huber han protagonitzat la segona sessió del cicle Diàlegs entre gastronomia i disseny que acull el Museu del Disseny de Barcelona. A més a més, Ferran Adrià ha aprofitat aquesta conferència per presentar per primera vegada elBulli. Análisis evolutivo 2005-2011, la Bíblia de la creativitat del Bulli.

Com s’estableix la dinàmica entre la creació del contingut alimentari i el seu contenidor? En quina mesura la nova alta gastronomia s’ha recolzat en el disseny com a eina creativa? Quines similituds i diferències existeixen entre cuinar i dissenyar? Qui millor que Ferran Adrià i Luki Huber que han treballat colze a colze, cuiner i dissenyador, per respondre aquestes preguntes?

Podeu llegir l’article sencer a Núvol, el digital de cultura

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb