Aquests rics a qui la paraula “ric” els queda massa curta
Paradoxalment, el sistema capitalista, evidentment descontrolat, es va convertint a una gran velocitat en un perill per al sistema mateix
Antic cap de cuina del Bulli, Albert Raurich fa quinze anys que, amb la seva dona Tamae Imachi, és al capdavant del restaurant Dos Palillos
El cuiner i fundador del Bulli: "Ho vaig intentar quatre o cinc vegades i no ho veien important"
El restaurant el Bulli, que va tancar ara farà dotze anys, acaba de reobrir convertit en un museu que permet de resseguir històricament la revolució gastronòmica que s'hi va fer
El Bulli es podrà visitar d'entrada tres mesos l'any · Ferran Adrià no descarta que el període s'ampliï a partir de l'any que ve
“Que un local sigui ple no vol dir que sigui rendible”, ha dit el cuiner en una conferència a Girona
L'itinerari inclourà espais emblemàtics, com ara la cuina, la terrassa i el menjador, que es podran visitar tres mesos l'any
Entrevista a un dels tres xefs del Disfrutar, considerat el tercer millor restaurant del món per The World's 50 Best Restaurants
El xef explica que està preparant els espais exteriors d'aquest museu-restaurant instal·lat a la Cala Montjoi
El FHG Fòrum ha reflexionat sobre el moment que viu el sector de la gastronomia, l’alimentació i el turisme i sobre el futur
Actualment existeixen més de 1.800 varietats de tomàquets en el món
El projecte elBulliFoundation es veurà a partir de l'1 de maig en un web
Conversem amb el prestigiós cuiner, que d'ençà del tancament del Bulli ha orientat l'activitat cap a la innovació i el coneixement · Actualment està centrat en dos projectes, El Bulli 1846, que s'instal·larà a la Cala Montjoi l'any vinent, i la Bulligrafia, un museu-arxiu del restaurant que veurà la llum el 2022
Sobre la cuina àrab i la nova edició il·lustrada del llibre 'Aroma àrab. Receptes i relats', de Salah Jamal
Un total de deu famílies de la Comunitat Valenciana rebran, este dimecres a partir de les 18.00 hores en La Rambleta de València, una masterclass de cuina de la mà del prestigiós xef Ferran Adrià que donarà a conèixer consells i trucs a pares i fills en una "experiència única" que pretén fomentar la cuina saludable.
Avui l’ofici de cuiner s’associa a creació, netedat, benestar. I això no és gràcies a cap programa televisiu
Enigma "farà reflexionar molt sobre l'espai on es viu una experiència gastronòmica"
Recordem la figura del propietari del Bulli, juntament amb Ferran Adrià, que aquesta setmana s’ha mort d’una malaltia neurodegenerativa
Del llibre 'El menjar de la família' de Ferran Adrià (RBA, 2011)
Patia des de feia més de dos anys una malaltia neurodegenerativa