Les tres primeres setmanes d’octubre, la plaça de Patraix i els jardins del Palau de la Música de València acullen vint-i-set actuacions i tallers de circ. És el festival ValenCirc, que organitza la companyia la Finestra Nou Circ des de fa sis anys.

Entre els espectacles, destaquen Seu-te!, de l’alacantina Acrobàcia Mínima; Oyun, de l’artista El Fedito, també d’Alacant, Vincles de la companyia Bover de Mallorca. També s’hi fan espectacles de companyies de fora del país, com ara Ludo Circus Show, dels andalusos Ludo Circus, o Hermanos Saquetti i Tanc Gurugú, de la companyia extremenya Asaco Producciones. Completen la programació les companyies Circ Culipardo, Xa! Teatre, La Troupe Malabo, BotProject, i Eddy Eighty.

Enguany, pesa molt l’essència del Nou Circ, s’afegeixen camps com el circ itinerant, espectacles per a la mainada, i també espectacles dirigits al públic adult, amb programació nocturna i aprofundint en l’exhibició del foc.

Totes les activitats són en obert i de franc. L’organització diu que, d’aquesta manera, reivindiquen l’espai públic per a l’exhibició d’espectacles i altres manifestacions culturals.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb