El president del grup Liberal al Consell General, Josep Pintat, i els seus afins l’han abandonat. Segons que ha comunicat a la Sindicatura, Pintat ha pres la decisió després de la negativa de l’executiva del partit a la reforma comunal que havien acordat. També ha lamentat les pressions de la cúpula perquè cap membre d’Unió Laurediana (UL) fos candidat a les pròximes eleccions generals.

Pintat, conjuntament amb Josep Majoral (UL), Carine Montaner (UL), Joan Carles Camps (Ciutadans Compromesos) i Carles Naudi (Ciutadans Compromesos), s’integraran ara al grup mixt. D’aquesta manera, el principal grup de l’oposició passarà de vuit a tres consellers. Fins ara, el grup mixt estava compost pels representants del Partit Socialdemòcrata (tres consellers) i Socialdemocràcia i Progrés (dos consellers).

La crisi dels Librals no afectarà la governabilitat del Consell, perquè Democràcia Andorrana d’Antoni Martí disposa de la majoria absoluta.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]