tarda eleccions

Esquerra Republicana ha desmentit rotundament que un dels seus diputats hagi escopit al ministre d’Afers Estrangers espanyol, Josep Borrell, quan el grup parlamentari ha abandonat el congrés amb motiu de l’expulsió de Gabriel Rufián, després de l’enganxada amb Borrell.

En una compareixença, el portaveu d’ERC, Joan Tardà, ha desmentit Borrell: ‘És fals i ho sap’, ha dit. Ha demanat als serveis de comunicació del congrés que facin arribar als mitjans de comunicació les imatges i ha exigit a Borrell que rectifiqui. ‘És molt lamentable que ens puguin acusar d’alguna cosa que no hem fet i que no és la nostra manera de fer’, ha afegit.

En el vídeo es pot veure com els diputats republicans passen per davant de Borrell, que en un moment donat recrimina alguna cosa al diputat Jordi Salvador. Aleshores, el ministre ha intervingut per a criticar que li havien escopit. Borrell, als passadissos del congrés, ha insistit: ‘No faré una anatomia de l’escopinada.’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb