La Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat obrirà aquest dijous la convocatòria pública per als centres concertats per a la subvenció de la contractació de personal d’atenció a alumnes amb necessitats educatives especials, a la qual destinarà 3.896.100 euros, la qual cosa suposa mig milió més que el curs passat.

Poden optar a la convocatòria els centres concertats que imparteixen segon cicle d’Infantil, Primària i ESO que escolaritzin alumnes amb necessitats educatives especials vinculades a discapacitats físiques, intel·lectuals o sensorials, els que manifestin trastorns greus de personalitat o els que sofreixen malalties degeneratives greus, ha informat la Conselleria en un comunicat.

El mòdul de subvenció per a la totalitat del curs 2017-2018 és de 405 euros per cada hora setmanal subvencionada, i el total màxim d’hores setmanals a finançar serà de 9.620 que s’assignen en els diferents serveis territorials perquè les comissions de valoracions les distribueixin d’acord amb les hores següents: Consorci d’Educació de Barcelona (2.585 hores), Baix Llobregat (654), Barcelona comarques (1.033), Catalunya central (899), Girona (741), Lleida (686), Maresme-Vallès Oriental (1.070), Tarragona (645), Terres de l’Ebre (147) i Vallès Occidental (1.160).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]