El passadís d’armariets grocs i taronges, que molts reconeixerien de seguida, ha tornat a omplir-se de vida per a la tercera temporada de la sèrie de TV3, ‘Merlí’. El 24 d’abril s’anunciava l’arrencada del rodatge dels nous capítols de la tercera temporada de la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d’Héctor Lozano, direcció d’Eduard Cortés i protagonitzada per Francesc Orella, en la pell d’un professor de filosofia molt peculiar.

Merlí | Foto: TV3

La tercera temporada, ben segur que ens portarà sorpreses, però el que sí que veurem seran noves incorporacions. El professorat s’amplia. En Gabi, un jove de 27 anys interpretat per Pau Vinyals, és una de les cares noves de la sèrie, al costat de la Silvana (Carlota Olcina), la nova professora d’història. Silvana és un dels personatges que Ocina defineix com “creativa, bona comunicadora, molt lluminosa i antagonista positiva del Merlí”. Silvana i Merlí s’assemblen en moltes coses, com que no tenen pèls a la llengua i que empatitzen amb els alumnes. No sempre pensen el mateix, fet que desestabilitza el professor de filosofia”, explica Olcina, que està encantada de treballar amb els Peripatètics. D’alumnes nous, no n’hi haurà. Héctor Lozano, el creador de la sèrie així ho explica: “he volgut fidelitzar l’audiència amb els personatges i és un bon final acabar amb els mateixos que la van començar. Acabar així és una bona manera. No cal cremar la sèrie”.

El rodatge acabarà segurament el 28 de juliol. Seran 14 capítols, un més que en les altres dues temporades. La previsió d’estrena és per a la tardor i, segurament, al setembre.

Podeu continuar llegint l’article si feu clic ací.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb