Fotografia: L'Independánt.

El grup Empresaris de Catalunya, pròxim a Ciutadans, va intentar portar el seu missatge a Catalunya Nord, per contrarestar l’onada de suport social i institucional als presos catalans que hi ha hagut en aquest territori. Un suport que ha anat més enllà del catalanisme tradicional i que ha aplegat càrrecs electes de partits francesos de tot l’arc ideològic.

Dimarts, Empresaris de Catalunya va fer una conferència en un hotel de Perpinyà i tan sols hi van assistir vint-i-cinc persones, de les quals vint hi havien arribat amb un minibús del Principat estant. L’objectiu era, van assegurar, contrarestar la visita del president Quim Torra a Perpinyà i explicar que el procés ha perjudicat l’economia catalana.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb