Els CDR demanen d’eixir al carrer, desobeir i preparar una vaga general per encaminar-se vers una República efectiva. Ho indiquen en un comunicat publicat l’endemà de la presentació dels escrits d’acusació contra els presos polítics i els altres represaliats. Al text, hi diuen que el govern ‘continua estancat en l’autonomisme i les disputes partidistes’ i els demana què espera, perquè té ‘la clau de les presons’.

Llegiu ací el comunicat dels CDR:

Els CDR asseguren que les ‘penes vergonyoses’ amb les quals ‘amenacen l’independentisme’ no són res més que una vella estratègia per a atemorir. Tot i això, asseguren que ja fa molt temps que han pres la determinació de no retrocedir.

Afirmen que creuen ‘en les assemblees locals i en l’enfortiment del sindicalisme’, ara que asseguren que la classe política ‘ha venut el poble a la (in)justícia espanyola’. Per això diuen que s’han acabat els jocs de paraules i els simbolismes i fan una crida a ‘rebel·lar-se contra la infàmia de l’estat espanyol’.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb