Espectacle XX, que es representarà al Festival d’Arts Escèniques de la Mostra de Castelló

Els carrers de Castelló de la Plana s’ompliran d’espectacles del 12 al 14 d’octubre. La ciutat vol convertir-se en la capital musical mediterrània amb la Mostra de Castelló, Festival d’Arts Escèniques, en què la música pretén ser el vincle per a l’entesa entre les cultures de la Mediterrània.

Entre més d’una vintena d’espectacles, la major part al carrer, el públic podrà gaudir, per exemple, de l’obra XX, una actuació reivindicativa de la figura de la dona; dels sons de Cor de Fusta, un grup de jazz de la Plana; de la música de Miguel Ángel Gimeno, lutier de l’Alcora que elabora els seus instruments amb materials reciclats i els fa sonar a ritme del blues més clàssic; i l’espectacle familiar Natura, que relata un viatge d’olors, de colors i de sensacions. Podeu consultar-ne tota la programació ací.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb