tito álvarez elite taxi

El portaveu d’Élite Taxi Barcelona, Alberto Álvarez, ha dit que donen una ‘treva’ al govern perquè dimarts vinent aprovi dimarts el decret llei pactat. Aquesta matinada el sector del taxi ha desconvocat la vaga indefinida amb pocs vots de diferència.

‘El sector del taxi ha decidit donar una treva fins a la setmana que ve’, ha dit. El portaveu d’Élite Taxi ha remarcat que la norma ha de ser aprovada en el proper consell executiu i entrar en vigor a partir del dimecres vinent. Segons que ha explicat, aquesta ‘treva’ pot ser indefinida si el departament de Territori aprova el decret pactat, que obligarà els VTC a precontractar amb una antelació mínima de 15 minuts i contemplarà que els ajuntaments i ens supramunicipals puguin ampliar l’interval.

Álvarez ha dit que la intenció és que la treva englobi les dates que se celebrarà el Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc del 25 al 28 de febrer, pel que espera que el govern compleixi el que ha promès: ‘El Mobile, tots volem treballar-lo’.

Álvarez va dimitir del comitè de vaga durant l’assemblea celebrada dimecres al matí, en sentir que no es respectaven totes les opinions, però es va mantenir com el portaveu d’Élite Taxi Barcelona, l’associació amb més representació entre els taxistes barcelonins.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb