Femcat

L’assemblea anual de patrons de la fundació empresarial Femcat ha triat com a nova presidenta la consellera delegada de Vertix, Elena Massot, que prendrà el relleu de Pau Relat, qui està en el càrrec des del gener del 2017.

Relat es convertirà ara en patró d’honor de Femcat, igual que els anteriors presidents de l’entitat, Joaquim Boixareu, Josep Mateu, Carles Sumarroca, Miquel Martí i Ramon Carbonell, ha informat la fundació en un comunicat.

L’assemblea també ha triat com a nous membres del patronat Ignasi Pietx (Artyplan), Lali Molera (Unió Integral Alimentària), Núria Basi (Basi group) i Mercè Mullor (Mullor), entre d’altres.

Elena Massot està llicenciada en Administració i Empreses per IQS i en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), és membre fundadora de Femcat i ha estat vicepresidenta de l’entitat en els últims dos mandats, així com vicepresidenta de l’Associació de Promotors i Constructors de Catalunya (Apce) i membre de la fundació Grup 7 de dones empresàries.

Després de l’assemblea, els membres de Femcat – actualment més de cent – celebraran un ‘sopar de treball’ amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d’empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb