La sala quarta del Tribunal Suprem espanyol ha admès a tràmit un recurs presentat per la família del dictador Francisco Franco contra l’acord del govern espanyol del 8 de novembre que va continuar amb el procediment administratiu per exhumar les restes que hi soterrades al Valle de los Caídos. Segons ha avançat El Español i ha confirmat el tribunal, els familiars reclamen com a mesura cautelar que es paralitzi el trasllat fins que el Suprem no dicti una sentència sobre el fons del recurs. Els nets de Franco han interposat un recurs contenciós-administratiu que parla d'”irregularitats” en el procediment d’exhumació, perquè només fa referència a les restes del dictador i no a les de tots els que hi ha soterrats al Valle de los Caídos i que no van morir durant la guerra.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb