L’’acumulació de les causes per part del jutge Llarena, obre la porta a l’alliberament dels presos polítics. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un perfil del jutge Llarena de la mà d’Oriol Bäbler.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Pere Cardús i també el Mail Obert de Roger Cassany. També la crònica sobre el llibre ‘Llengua i pàtria’ que glossa els millors articles i correspondència de Joan Coromines.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]