Fran Ferri

Els socis del Botànic defensen l’ex-ministra de Sanitat espanyola, Carmen Montón, que ha hagut de dimitir per la polèmica arran del seu màster a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. El número dos del PSPV, Manolo Mata, ha dit que la decisió de Montón l’honora i li ha donat les gràcies per la feina i la generositat. Montón va ser consellera de Sanitat del govern del Botànic fins que va ser nomenada ministra el mes de juny. ‘És la meva amiga i és una de les persones que en menys temps, tant a Madrid com a la Generalitat, ha fet més per la sanitat pública’, diu Mata.

Compromís també defensa Montón. El portaveu de la formació a les Corts, Fran Ferri, ha parlat de la ‘dignitat’ de Montón i ha demanat al dirigent del PP, Pablo Casado, que també dimiteixi. De la seva tasca de consellera, ha destacat sobretot la reversió de les privatitzacions i els ajuts al copagament.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb