El PSPV de València ha donat llum verda a les candidatures socialistes per a les eleccions. El síndic i sots-secretari del partit, Manolo Mata, serà candidat a les Corts; l’actual ministre de Foment espanyol i secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos, serà el cap de llista al congrés espanyol; i la sots-secretaria Mercedes Berenguer la candidata al senat.

A  les Corts, després de Mata estan els consellers Gabriela Bravo (Justícia) i Vicent Soler (Hisenda), seguits per Mercedes Caballero, José Muñoz, Carmen Martínez, Alfred Boix, Rosa Peris, David Calvo, Concha Andrés, Michel Montaner, Trinidad Castelló, Pedro Ruíz, XeloAngulo, Juan Luís Baixauli, Anaïs Menguzzato, Carles Arques, Encarna Fuentes, Ximo Planells i Inmaculada Sánchez.

Completen la llista a les eleccions valencianes, en els últims vint llocs, Carlos Garrido, Mª Ángeles Beaus, Daniel Adell, Yolanda Martínez, José Reig, Dolores Navarro, Fede Vidal, Vanesa Pérez, Oreste Corral, Ana Gómez, Antonio Pérez, Clara Arnal, Juan Zaragozá, Virginia Baldoví, Joan Marco, Raquel Cámara, Francisco Mestre Guirau, Carmen Antequera, Tomás Díez i Encarna Portal.

La llista al congrés espanyol estarà formada per Ana Botella, Vicent Sarrià, Isabel García, Antonio Quintana, Rebeca Torró, Martín Navarro, Gloria Calero, Rafael Darijo, Alicia Piquer, Antonio Galán, Patricia Buiges, Vicent Vercher, Isabel Cecos i Fernando Pascual en número 15. A la candidatura al senat espanyol concorren per València Mercedes Berenguer, Ciprià Císcar i Javier de Lucas, en aquest ordre.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb