El nombre de desocupats ha disminuït un 1,11% al Principat durant aquest mes i s’ha situat en 418.181 persones. Amb aquest descens, Catalunya consolida la tendència de disminució de l’atur encadenant 56 mesos continuats de taxes interanuals de retrocessos. Aquest febrer, en relació amb el mateix mes de l’any passat, l’atur s’ha reduït un 7,55% menys (34.161 persones).

Al País Valencià, l’atur ha disminuït un 0,5% en relació al gener i se situa en 392.794 persones. En relació al mateix mes de l’any passat, la disminució de l’atur sí que és significativa: un 7,4% menys, el que correspon a 31.598 persones.

A les Illes, l’atur ha disminuït de forma molt significativa en relació al gener (un 5,3%) i se situa en 59.381 persones. En relació al mateix mes de l’any passat, la disminució de l’atur és d’un 6,6% (4.249 persones).

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb