PP

El PP ha proposat d‘ajornar l’expulsió d’una immigrant irregular si dóna un fill en adopció, una idea que inclou en el seu projecte de llei de suport a la maternitat, segons que ha indicat l’empresa de contingut audiovisual Newtral. Responent a aquesta empresa, el PP ha dit per correu electrònic que una dona ‘irregular’ que vulgui donar el fill en adopció ‘quedaria blindada’, tot i que no seria un blindatge ‘per a tota la vida’.

Així mateix, el PP diu en la resposta que les dones en aquest supòsit ‘tindrien tota la protecció i les garanties en igualtat de condicions’ que les que viuen en situació regular a l’estat espanyol.

Segons Newtral, el PP ha dit que la proposta forma part del projecte de llei de suport a la maternitat que el president de la formació, Pablo Casado, va anunciar el 9 de març durant la clausura de la convenció de família i igualtat del PP a Cartagena.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb